Elektrische installaties

Aanleg elektrische installaties

Is er al een groepenkast, maar is de bedrading nog niet goed naar de juiste plaatsen? Of is er nog niets aan elektra in uw woning geplaatst? In beide gevallen is het aan te raden om de elektriciteit door een vakman aan te leggen. Dit geldt ook voor het uitbreiden of herstellen van uw elektra. Het werken met elektriciteit kan gevaar opleveren als er iets misgaat.


Herstelwerk

Is er schade in uw woning geweest? Dit kan een reden zijn dat uw elektra niet meer naar behoren werkt of er kunnen onverwachts problemen ontstaan zijn. Spijkko Techniek komt bij u langs om deze problemen op te lossen. We brengen de huidige elektra in kaart en kijken naar de oorzaak. Vervolgens wordt de elektriciteit hersteld.

Uitbreiding

Werkt u aan huis en krijgt u bijvoorbeeld extra apparatuur geleverd? Deze kunnen niet altijd aangesloten worden in de bestaande groepen. Dan is het nodig om een extra groep aan te leggen. Spijkko adviseert u graag en geeft u de beste oplossing voor iedere elektrische installatie.


Keuringen

Iedere installatie wat Spijkko Techniek uitvoert is voorzien van een NEN 1010 keuring of 3140 keuring. De NEN 1010 geldt voor alle nieuwe installaties en de NEN 3140 is de norm voor het beheren van elektrische installaties.


Meer weten?

Problemen met elektra of heeft u een vraag of de aanleg van elektriciteit in uw woning of bedrijfspand? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op.