Verwarming

Cv-ketel

Een cv-ketel is een belangrijk onderdeel van uw woning. De centrale verwarming (CV) wordt aangestuurd door de ketel en zorgt ervoor dat er warm water uit de kraan komt en uw huis wordt verwarmt. De keuze van een ketel hangt helemaal af van verschillende mogelijkheden en uw wensen. Wij adviseren uw graag bij de keuze van en cv-ketel.

De cv-ketels van Spijkko Techniek zijn:

  • A++ kwaliteit;
  • Voorzien van RVS warmtewisselaars, dit zorgt voor blijvend hoog rendement de gehele levensduur;

Weet u niet welke cv-ketel in uw woning passend is? Wij hebben een ruime keuze aan cv-ketels.  Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Vloerverwarming

Radiatoren vervangen worden? Dat kan als u kiest voor vloerverwarming. Het warme water loopt via een warmtebron door de leidingen in de vloer. Denk bij een warmtebron aan een cv-ketel, een warmtepomp of zonneboiler.

De voordelen van vloerverwarming:

– Heerlijk warm aan de voeten;

– Doordat u direct in contact staat met de vloer geeft het een warmer gevoel in uw woning;

– Besparing op de energierekening, aangezien de thermostaat een paar graden lager kan.

Thermostaat

Om de verwarming een graad lager of hoger te zetten is een thermostaat een vereiste. Spijkko Techniek levert een slimme thermostaat. Dat wil zeggen dat u vanaf een app op uw telefoon de temperatuur in uw woning in kunt stellen. Stelt u eens voor dat u na uw werk even de verwarming aan kunt zetten via de app en u thuiskomt in een verwarmde woning. Zonder dat uw verwarming de hele dag aan heeft gestaan.

Een slimme thermostaat:

  • Zorgt voor vele gemakken, bijvoorbeeld bediening op afstand;
  • Weet precies uw verbruik en helpt u besparen;
  • Houdt uw cv-ketel in conditie.

Service en onderhoud

Onverhoopt een storing of ontdekt u een defect? Bij Spijkko Techniek bent u aan het juiste adres voor service en onderhoud aan uw verwarming, cv-ketel of thermostaat. Neem contact op!